Desde 1972

Instalaciones
Fijas

Centre d ́Interpretació de La Història d ́Ubrique

Projecte de conceptualització i rea – lització museogràfica destinada a convertir-se en un centre d’atenció al visitant a la localitat gaditana de Ubrique.

El centre d’interpretació s’ubica en una ermita neoclàssica de planta octogonal, situada al casc antic de la ciutat. L’edifici està dividit en dues plantes. A la planta baixa, hi ha el centre d’atenció al visitant. En aquesta planta també es troba un espai de projecció de gran format on es pot contemplar un audiovisual sobre la ciutat actual: entorn, indústria, atractius turístics, etc. També és possible contemplar un audiovisual sobre pantalla de plasma on es mostren les peculiars característiques de l’edifici i el seu procés de restauració. A la planta superior es fa una extensa presentació de la història de Ubrique. S’hi presenta l’evolució de la ciutat des del paleolític fins als nostres dies. El fil conductor d’aquesta part de la visita està conformat per una sèrie de llibres de grans dimensions, que permeten al visitant endinsarse en la història de la loca – litat de manera que és convidat a entrar dins dels llibres per conèixer la història.

Serveis Realitzats: Realització projecte executiu, instal·lació i producció de con tinguts.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat