Desde 1972

Events

Barcelona – Nou Nissan Navara

La planta de Zona Franca celebra l’inici de la producció a Barcelona de la nova pick-up, amb la presència del president de Nissan Europa, Paul Willcox.

Nissan ha comunicat a gairebé 5.000 treballadors de la seva plantilla de Zona Franca i a la premsa la elecció de la planta barcelonina per produir el nou model de Nissan Navara NP300. El leitmotiv de l’esdeveniment ha estat la cerimònia japonesa del Daruma, que serveix de motivació en la tradició nipona per com-plir grans objectius.

L’acte ha tingut lloc a la línia 2 de la mateixa planta, un espai enorme que era necessari dotar de mitjans de vídeo i so per a una comunicació adient. Com a partner audiovisual de Nissan, Sono s’ha ocupat de proporcionar aquests equips tècnics per a l’esdeveniment: instal·lació, assistència i lloguer d’equips audiovisuals.

Des del punt de vista del vídeo, s’ha implementat un sistema de projecció que comptava amb:

A l’escenari, un projector de 14.000 lúmens Christie Roadster HD14K-M sobre pantalla de 4×2,25 metres.

Per cobrir tota l’àrea visual, s’han afegit a lo llarg de la línia 4 projectors de 8.000 lúmens Barco RLM W8 sobre pantalles de 3,50 x 1,91 metres.

Al final de la línia s’han instal·lat també 4 pantalles LCD de 80’’ per al seguiment de l’acte per part dels periodistes.

Els senyals de vídeo, presentació i re-transmissió s’han gestionat i distribuït a tots els displays mitjançant un sistema Barco Folsom

Quant a la sonorització i altres elements:

Per sonoritzar l’espai i garantir una cobertura d’àudio perfecta, Sono ha dissenyat un sistema de so amb array de Meyer Melodie, microfonia sense fils de faristol i de mà, tot controlat amb una mixer Yamaha LS9.

També s’han proporcionat la il·luminació, l’escenari i les estructures de truss de les quals es suspenien tots els equips.

Sono s’ha fet càrrec de la regidoria en directe de l’event, que ha comptat amb gran cobertura mediàtica i és que la inversió de Nissan de 80 milions d’euros suposarà la creació de 1.000 llocs de treball a la ciutat.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat