Desde 1972

continguts
audiovisuals

Audi Mind Race

Dins de l’acte anual de lliurament de vehicles per part d’Audi a la primera plantilla del FCB, SONO va proporcionar els mitjans tècnics audiovisuals per a la realització d’un videomapping sobre un circuit Slot i es va encarregar de la regidoria de l’esdeveniment.

La aplicació, desenvolupada per 20 Húngaros, consistia en un Slot de 8 carrils en el qual es controlaven els Audi R18 mitjançant sensors que mesuraven el nivell de concentració dels participants. Aquests vehicles eren detectats pels sensors de presència i seguits per tot el circuit per la proyecció del video-mapping.

Els jugadors de la primera plantilla del FCB van competir entre ells. Els 4 finalistes de la primera plantilla van passar a la “gran final” contra els 4 finalistes seleccionats en la Kids Race, disputada entre nens socis del FCB.

L’esdeveniment va culminar amb el l’entrega de premis als guanyadors i el posterior lliurament de vehicles Audi a la primera plantilla del FCB. Josep lluis Merlos va ser el mestre de cerimònies i el encarregat de retransmetre totes les carreres.

Serveis realitzats:

SONO va col·laborar aportant la tecnologia necessària per a la implantació de l’aplicació i desenvolupament de l’esdeveniment i roda de premsa, a més de la regidoria de tot l’acte.

Tecnologia emprada:

Projectors BARCO DLP

Sistema folsom

Watchout

Realització de càmeres

Il·luminació

Sistema de so

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat