Desde 1972

Events

Audi Etron

Espectacular muntatge audiovisual per a la presentació de l’Audi Etron a Madrid

La marca d’automoció va escollir una innovadora forma carregada de contingut audiovisual i creativitat per a presentar oficialment el seu nou model Audi Etron que ja ha començat la fabricació en sèrie a la fàbrica de Brussel·les.

L’agència Scacs, encarregada del disseny de l’esdeveniment, va optar per configurar un escenari a tocar de terra, composat per una gran pantalla LED de 6 x 3 metres i de 2,6 mm de píxel pitch per a la visualització de continguts. Es va incorporar a més una taula tàctil X Table (Digalix) a través de la qual el dissenydor del vehicle anava remarcant i dibuixant en directe, sobre Photoshop, els traços del vehicle. Efecte d’immerssió per al públic també en el procés creatiu del nou vehicle.

Presentació impecable

La particularitat d’aquest esdeveniment era que requeria d’una presentació impecable a la vegada que sorpressiva. Per això SONO va facilitar sistema kabuki d’absorció de tela High Speed Reveal per el cortinatge de cobertura del vehicle, de manera que el desplegament en el moment de la descoberta fos ràpid, silenciós i espectacular, fent desaparèixer la cortina en qüestió de segons.

Un altre dels elements de tecnologia audiovisual utilitzats per aquest event va ser una plataforma col·laborativa Reactable des de la qual es va realitzar una sessió musical amb una banda sonora composada ad hoc per a l’esdeveniment.

Sono es va encarregar a més de la gestió, regidoria i el control dels equips audiovisuals així com de la producció de tots els continguts de video de l’esdeveniment. També es va fer càrrec de la sonorització integral de l’esdeveniment.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat