Desde 1972

continguts
audiovisuals

Audi E-Tron Challenge: Lliurament Vehicles Barça/R. Madrid

La tecnologia audiovisual i interactiva es va plantejar com a imprescindible per crear un esdeveniment innovador en el ja tradicional acte de lliurament de vehicles.

Aprofitant el llançament del nou Audi A3 Sportback e-tron, el vehicle híbrid de la marca, es va dissenyar un event amb un marcat caràcter tecnològic: El Audi e-tron Challenge. Es tracta d’un desafiament en el que els jugadors de cada equip havien de competir entre ells, demostrant les seves habilitats mentre interactuaven amb diferents elements. Un sistema de recollida i gestió de dades connectat al sistema audiovisual permetia mostrar en temps real els resultats de cada prova i de la competició general.

La competició es basava en 3 jocs que mitjançant les tecnologies de generació d’electricitat d’Audi, transmetien l’energia al vehicle:

el Batak, que mesurava els reflexes i la capacitat de reacció la prova de la pilota, que permetia comptabilitzar el número seguit de tocs i les e-tron bikes, els prototips de bicicle – ta de propulsió elèctrica d’Audi.

Sono es va fer càrrec en tots dos esdeveniments del disseny dels sistemes audiovisuals i la seva integració amb les aplicacions interactives desenvolupades per l’empresa Digalix. Entre la tecnologia emprada:

Projecció amb 3 projectors Barco de 12.000 lúmens (2 en el cas del FC Barcelona, ya que es va emprar també el videowall propi de la sala), on se mostrava la classificació general i la retransmissió. Pantalles LED de 60’’ pel enregistrament en temps real dels resultats.

Leds MISTRIP pel mesurador d’energia en la prova de tocs de pilota

Il·luminació espectacular

Retransmissió en directe amb 3 càmeres HD

Sonorització dels diferents espais (competició, roda de premsa i test drive).

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat