Desde 1972

Escenografia
televisió

“¡Ahora Caigo!” (Gestmusic)

El 13 de juliol de 2011, Antena 3 va emetre el primer programa del nou concurs “¡Ahora caigo!”: un format revolucionari que uneix el suspens d’una batalla de preguntes amb l’element sorpresa, el pur atzar.

Serveis realitzats:

Sono hi ha col·laborat amb la instal·lació d’equips audiovisuals i assistència en les gravacions i assajos tècnics.

Tecnologia emprada:

– Pantalla de leds de 6 mm de resolució, instal·lada en el centre de l’escenografia,mesures 4,5 x 3,2m., des d’on es projecta el marcador i la retransmissió de les cares dels diferents concursants.

– Mòduls de leds semitransparents Martin LC Series instal·lats a la zona circular perimetral posterior dels concursants, en els laterals de la pantalla principal linealment i en els laterals de les zones habilitades per al públic en diferents disposicions, formes i ancoratges, fent un total de 64 m2. En funció de cada situació en el desenvolupament del concurs es projecten diferents textures de vídeo.

– Tires de leds d’il·luminació disposades horizontalment a diferents alçades i fons sincronitzades amb la il·luminació general, fent un total de 15 metres lineals.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat