Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

AAIC: Nou Centre D ́Innovació i Anàlisi de Accenture

El Centre ha estat dissenyat i equipat per facilitar la recerca d’informació detallada procedent de multitud de dades i millorar així els processos en la presa de decisions. Per a això proporcionarà un ràpid i fàcil accés a sofisticades solucions i recursos d’anàlisi, tant a escala nacional com internacional.

Serveis realitzats:

Sono implementa en l’ala renovada del edifici de Accenture a Sant Cugat elements audiovisuals en el nou Analytics Innovation Centre. Intervé en els espais: Recepció, sales de reunions, sala Vip, Conference Room, Demo Room, sales de treball.

Tecnologia emprada:

És un edifici altament tecnològic e innovador segons premisses del client, que buscava un espai de gran impacte tecnològic per aconseguir la interacció dels seus clients durant les seves presentacions. Es centra en un espai polivalent, i modulable a la Conference Room i Demo Room, amb un monitoratge de 7 LCD’s FULL HD de 65” en disposició hexagonal, en els que els cinc centrals disposen de marc interactiu amb sofware Smart as – sociat. L’espai compta amb múltiples entrades repartides per tota la sala, per el que permet la flexibilitat de connectivitat i diferents configuracions necessàries en aquest espai. La sala està adientment sonoritzada, amb un reforç de microfonia. En la Demo Room es disposa de projecció amb equip d’òptica ultra curta. Les sales de reunions, de treball i VIP disposen de reforç audiovisual amb projecció o display. A la recepció s’ha integrat un mo – nitor de grans dimensions associat a un sistema de gestió de continguts. A més existeix la possibilitat, mitjançant una matriu de múltiples entrades, d’enviar els continguts del gestor als diferents displays de la Conference Room. També s’ha incoporat un sistema de control domotizat Crestron, des del qual es gestiona, a part de tots els elements audiovisuals, el control d’il.luminació incandescent i de leds (programada en diferents escenes) i el control de cortines.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat