Desde 1972

Events

2017 European Carriere Symposium

92 m² de pantalla de LEDs Absen per el simposi de Henry Schein Orthodontics a Barcelona

L’esdeveniment va reunir al voltant de 300 persones i es va celebrar a l’hotel W de Barcelona. Global Pro Events (LIVVA) va confiar en Sono, com a especialista en integració de tecnologia audiovisual, per fer-se càrrec del montatge i l’execució de l’acte al complet.

La instal·lació principal consistia en el montatge de tres pantalles LED Absen de 8×4 metres cadascuna i de 3.9 mm de pixel pitch, el que va permetre construir una estructura horitzontal de 92 m² en total amb forma de burlador, afavorint així una presentació d’alt contingut tecnològic i espectacular. Es va emprar sistema Watchout i processador Barco E2 per a la gestió i presentació de continguts aconseguint un resultat professional, adaptat a les exigències del client i oferint una presentació dinàmica multi-imatge.

La qualitat del tipus de pantalla utilitzada va permetre visualitzar els detalls de les imatges mostrades amb un color natural i amb la més alta resolució. En total, es van llogar un total de 400 mòdulos de pantalla de LEDs aonseguint l’impacte buscat.

Retransmissió HD i traducció simultània

Els assistents es submergien en l’univers Sono també es va fer càrrec del so i la il·luminació amb equips L’Acoustics, 12 projectors, robotitzats i 24 Par LEDs de Prolyte. Es van confeccionar els grafismes que es projectarien de fons a les pantalles i es va donar cobertura amb una retransmissió a tres càmeres HD, oferint també servei de traducció simultània en quatre idiomes.

Es van instal·lar a més monitors LCD de 80”, servei d’àudio i iluminació en altres dues sales adjacents amb capacitat per a 100 persones per a la celebració de reunions paral·leles.

En total, tres dies d’esdeveniment per presentar el darrer en tecnologia i protocols de tractament evidenciats en el sector de la medicina d’ortodòncia a nivell global.

No és la primera vegada que Sono s’encarrega de donar cobertura audiovisual al simposi organitzat per Henry Schein Orthodontics, es va fer també en 2016 en un congrés que va reunir a 200 persones també a Barcelona.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat