Desde 1972

Events

2016 European Carriere Symposium

El desplegament audiovisual de l’esdeveniment va incloure un sistema de traducció simultània i una pantalla d’alta resolució de gran format.

L’hotel W de Barcelona, emblemàtic espai de 5 estrelles situat al costat del mar, va acollir el 2n congrés anual 2016 European Carrier Symposium, organitzat per Henry Schein Orthodontics (HSO) i l’agència Global Pro Events. Més de 200 assistents es van reunir durant dos dies en torn de les ponències de 7 experts nacionals i internacionals, focalitzats en l’excel·lència i tecnologia ortodòntiques.

Global Pro Events va confiar en Sono com a proveïdor audiovisual de l’esdeveniment, per el qual es va encarregar de la producció tècnica, el lloguer d’equips audiovisuals i il·luminació, muntatge, gravació, retransmissió i regidoria en directe.

Tecnologia audiovisual

Sobre l’escenari, Sono va instal·lar una pantalla de leds de 3,9 mm i gran format (7,5 x 4 m) que permetia als ponents mostrar-hi amb gran qualitat i definició els exemples d’ortodòncies, infografies i altres continguts que recolzaven els seus discursos. Gràcies a un sistema de gestió d’imatge Folsom combinat amb un processador PDS 902, a la pantalla es combinaven i alternaven diferents fonts de vídeo, PC i retransmissió en directe, emprant recursos PiP (Picture in Picture).

Indispensable en aquest congrés internacional, que va congregar a persones de fins a 20 països diferents entre ponents i assistents, va ser el sistema d’interpretació simultània implementat per Sono amb dues cabines i més de 100 receptors digitals.

Sono es va ocupar també del so i la il·luminació de la sala i va aportar altres accessoris com ara el faristol de disseny, panels decoratius laterals i monitors de reforç per als ponents.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat