Desde 1972

Events

Volkswagen Excellence Awards

Per sol·licitud d’American Express Meetings & Events, Sono acompanya a Volkswagen en aquesta exclusiva entrega de premis, aportant les solucions audiovisuals de l’esdeveniment.

Es tracta d’un acte exclusiu, amb molt pocs invitats, en el qual la marca d’automòbils premia als millors concessionaris de la seva xarxa. Per potenciar el caràcter distintiu de l’acte, agència va localitzar la cerimònia en l’emblemàtic Palacio de los Córdova, a Granada, amb vistes a l’Alhambra.

American Express va apostar un any més per Sono com a proveïdor audiovisual de l’esdeveniment per aconseguir una escenografia elegant i una atmosfera íntima amb els equips audiovisuals i la il·luminació.

Els serveis oferts per Sono van incloure:

  • Producció tècnica, disseny audiovisual i regidoria de l’esdeveniment
  • Instal·lació i lloguer de pantalla de LEDs d’alta resolució (Absen A3Pro de 3,9 mm) en tòtem vertical de 2×3,5 metres
  • Sonorització dels diferents espais pels parlaments, cerimònia i actuació musical
  • Il·luminació espectacular de jardins, car-pa i palau
  • Volkswagen sap que una de les claus del seu èxit resideix en els seus concessionaris i, amb aquesta 3a edició, reafirma la seva aposta pel prestigi i la reputació dels seus millors representants.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat