Desde 1972

Events

Top Service People Internacional De Seat 2015

Els equips de 26 països van competir pels premis Top Service People i SEAT va confiar un any més en Sono per a la producció i els serveis audiovisuals de l’esdeveniment

Es tracta de la 16a edició dels premis a l’excel·lència professional que atorga SEAT als millors representants de la marca en els seus serveis postvenda. L’esdeveniment s’ha desenvolupat durant dos dies en diferents espais i s’ha clausurat amb un sopar de gala al saló Cristall del Restaurant Can Magí.

Sono s’ha ocupat de la instal·lació i lloguer de l’equipament audiovisual, incloent el so, vídeo, il·luminació espectacular, equips de traducció simultània pels actes al Hotel Pullman Skipper, el Celler i el saló Cristall de Can Magí.

Enguany s’ha integrat a l’escenari del sopar de gala una pantalla de leds de només 3,9 mm de resolució de 5×4 m. Amb un sistema de gestió de senyals folsom, s’hi alternaven les imatges de la presentació keynote amb vídeos i amb la retransmissió del sopar i cerimònia, que incloïa actuacions musicals en directe.

Destaquem:

pantalles de 80’’ per al seguiment de les proves

edició de vídeos corporatius i de resumen per l’acte i el disseny

desenvolupament de la presentació keynote per l’entrega de premis

realització en directe amb 3 càmeres HD

gravació i edició del vídeo resumen de tot l’acte

espectacle, regidoria i producció tècnica de l’esdeveniment

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat