Desde 1972

Events

SAS FORUM 2017

Desplegament audiovisual i tècnic per al SAS Forum celebrat a Madrid

L’esdeveniment més important sobre analytics celebrat a Espanya ha reunit a més de 1.300 persones aquest any. Una vegada més, SIC3 Producciones, agència encarregada d’organitzar i dissenyar l’esdeveniment, ha confiat en Sono com a proveïdor de serveis audiovisuals. Un acte que va servir al desenvolupador de soluciones per analítica i inteligència de negocis per a presentar i donar a conèixer a la seva plantilla les novetats i avenços de les línies de negoci de la companyia.

A la sala plenària es va proveir d’una pantalla de més de 60 m2, realitzant un blending amb dos BARCO HD de 20.000 lúmens. Mitjançant un sistema de presentació Barco E2, es va aconseguir un fluxe dinàmic i impactant en les presentacions cumplint amb el ritme marcat per a l’esdeveniment. Es van programar més de 40 presets per a presentar i mesclar el contingut a la pantalla.

Per al disseny acústic es van utilitzar dos Line Array L’Acoustic Kara, compostos per 6 recintes acústics per línia, 4 subgreus L’Acoustics SB28 i 6 L’Acoustic 108p amb frotfill. Tot gestionat per un mesclador digital Digico SD8.

Sono es va encarregar de tot el suministrament de material i de la configuració dels equips audiovisuals, a més de la realització a tres càmeres de l’esdeveniment. Es van muntar quatre workshops per a cursos específics de producte i es va instal·lar també un àrea de diferents estands amb monitors i red wifi per a demostracions.

Els avenços a l’entorn del Big Data o la intel·ligència artificial van ser també temes centrals de la trobada

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat