Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Recinte Modernista de Sant Pau

Instal·lació audiovisual i producció dels continguts pels espais expositius del Pavelló de l’Administració i un tram dels túnels del Recinte Modernista de Sant Pau.

Serveis realitzats:

Sono s’ha encarregat del disseny del projecte audiovisual final, subministrament d’equipament audiovisual, producció de vídeo, producció d’un interactiu multi-touch, programació sistema de control audiovisual.

Tecnologia emprada:

VideoWall 3×3 – muntatge de 9 monitors de marc ultrafí per a l’exhibició d’un vídeo de presentació de la història de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, així com del Recinte Modernista de Sant Pau.

Taula multi tàctil de 100”. Interactiu per a diversos usuaris i apte per a accions multitouch (arrossegament, zoom in, zoom out, etc) destinada a la presentació de la història del centre hospitalari, els principals valors de l’hospital, el nou hospital, els personatges que envolten la història de Sant Pau, el recinte modernista, etc. Format per 4 monitors de 50” de marc ultrafí, amb foil tàctil de 100” amb controladora per a múltiples usuaris i múltiples tocs.

Projecció doble per a l’ambientació d’un dels túnels que comuniquen els diferents pavellons del recinte. Una projecció de vídeo a mida real, mostra un seguit de personatges que circulen per l’espai, evocant el passat hospitalari del centre. Sistema de control centralitzat per als audiovisuals. El control dels equips audiovisuals instal·lats es fa a través d’una ta – blet que conté una aplicació que permet el control dels equips instal·lats (encesa, apagada, configuració de la tipologia de visita, selecció de l’idioma de la visita, etc.).

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat