Desde 1972

Events

People in Red

Projecció ultra panoràmica a màxima resolució i sonorització en una posada en escena espectacular per a la gala benèfica People in Red a Barcelona

SONO repeteix , per segon any conse-cutiu, com a partner audiovisual per a la multitudinaria gala People in Red dirigida pel productor Toni Cruz celebrada en aquesta ocasió en el Sant Jordi Club de la ciudad condal. Més de 900 persones, ,amb moltes cares conegudes, es van donar cita en el macro esdeveniment que aquest any ha aconseguit recaptar quasi un milió d’euros per a la Fundació Lluita contra la Sida.

Desfilada de convidats, photocall, catifa vermella i actuacions de solistes acompanyats per la ‘Vicens Martí Big Band’ per a un show conduït per Jesús Vázquez i retransmés en directe per televisió.

Projecció panoràmica a ambdós costats

L’arquitectura rectangular de l’espai i la ubicació de l’escenari en un dels extrems obligava a buscar una solució tècnica que permetès al públic seguir l’esdeveniment còmodament qualsevol que fos la seva ubicació de taula. Es buscarà a més aconseguir un efecte inmerssiu que variara en funció de cada plat servit del menú i cada actuació musical, de manera que l’espai quedès pràcticament tenyit en la seva totalitat, amb el vermell com a protagonista.

Per dur a terme el repte es va recòrrer a un sistema de projecció perimetral per envoltar els assistents. En total 14 projectors PT-DZ21K2 DLP de 20.000 lúmenes cadasqun, set per cada costat, per conformar una projecció panoràmica unitària de 150×7 m la qual incloia sis PIP per integrar les senyals enviades per Mediapro.

La combinació visual es va completar amb 100 m2 de cortina LED Matrix repartits entre el fons de l’escenari i tres làmpares led de 6 cares cadascuna sobre l’audiència.

La reproducció de continguts es va dur a terme amb sistema Watchout i la gestió de les senyals i els blending es va realitzar mitjançant Barco E2.

Sistema de so

SONO va aportar sistema de so L’Acoustic format per 36 Karas, deu sB18, 32 uni-tats de 108P, quatre X12 i dos Arcs Wide. La gestió del o es va dur a terme amb tres taules de mescles Yamaha CL5 més sis RIO3224 per a la gestió d’enviaments i retorns per xarxa.

Es van utilitzar 24 freqüències Shure Incorporated Axient més 24 sistems de monitoratge In Ear per a la sonorització de la Bigband i de totes les actuacions musicals.

Alguns dels artistes que van passar per l’escenari van ser: D DooWop Club, Lorena Gómez, Xavier Sarda, Bruno Oro, Obeses, David Civera, Alfred, Aitana, Pablo López o Ana Guerra, entre d’altres.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat