Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Parc Dinópolis (1a Fase)

Aquestes instal·lacions formen part de la primera fase del projecte d’ampliació del Museu Paleontològic de Terol. En aquesta primera fase, SONO ha aportat els equipaments de maquinària i el desenvolupament dels continguts audiovisuals al voltant del món dels dinosaures.

Serveis realitzats:

Projeccions audiovisuals, recreacions en 3D, jocs i un innovador teatre virtual. El teatre virtual consisteix en la utilització d’un sistema de reflexió que permet la recreació d’imatges sense suport apa – rent. Aquestes imatges, a manera de holografies, s’integren en una escenografia corpòria que recrea l’excavació del jaciment arqueològic de Barrihonda a Riodeva. Les imatges interactuen amb els elements escenogràfics, incorporant les diferents espècies de dinosaures creats mitjançant infografia 3D. També destaca el Interactiu “sac dels ossos del branquiosaurio” i el de “Terol, territori paleontològic”.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat