Desde 1972

Events

REUNIÓ ANUAL DE DIRECCIÓ 2023 BANC SABADELL

En SONO, ens omple d’orgull haver exercit un paper crucial en un dels esdeveniments més destacats de l’any per al Banc Sabadell: la Reunió Anual de Direcció, que va tenir lloc el passat 12 de desembre en el CCIB de Barcelona. Contribuïm amb la nostra experiència en subministrar equips audiovisuals d’alta qualitat i la creació de continguts gràfics impactants.

Destaquem la instal·lació d’una pantalla extraordinàriament àmplia, amb una base de 14 metres, i la gestió de continguts gràfics que van aconseguir una resolució superior a 5k, demostrant el nostre compromís constant en la prestació de serveis integrals per a garantir l’èxit de l’esdeveniment.
Aquesta Reunió Anual de Direcció representa un dels moments més significatius de l’any per al Banc Sabadell, i ens enorgulleix haver contribuït a l’èxit d’aquesta rellevant reunió.
Sota el lema #SerSabadell, l’esdeveniment va ser magistralment conduït per l’actriu i presentadora Sara Escudero. Volem expressar el nostre sincer agraïment al Banc Sabadell per confiar en SONOuna vegada més. És un veritable plaer per a nosaltres formar part d’aquest equip, #SerSabadell. #rad2023 #somossabadell.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat