Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Museu Nacional de Qatar

Projeccions 4K de gran format, interactius i un imponent iWall de 40 m2 entre les integracions AV de SONO pel nou Museu Nacional de Qatar

El Museo Nacional de Qatar, batejat ja com la ‘rosa del desert’ del golf, obre les seves portes al públic a Doha, la capital, amb la intenció de convertirse en referència internacional museogràfica no només pel seu impactant disseny arqui- tectònic sino per la seva aposta clara en l’aplicació de la més avançada tecnologia audiovisual.

Aquesta imponent infraestructura de 40.000 metres quadrats, obra de l’arquitecte francès Jean Nouvel, està composada per 539 discos de color blanc emulant les formacions rocoses en les quals s’inspira. Compta amb més de 10.000 metres quadrats de superfície expositiva, amb 11 galeries permanents. En total, 1,5 quilòmetres de recorregut on els visitants, guiats de manera interactiva, podran coneixer de prop la història de la formació de la península qatarí, el seu patrimoni i el seu llegat.

Enginyeria audiovisual i experiència sensorial

Sono Tecnologia Audiovisual ha estat un dels partners audiovisuals encarregats de dur a terme aquesta ambiciós projecte. Com a part subcontractada de la UTE adjudicataria MEJV (Man Enterprise LLC y Empty SL, Join Venture), SONO ha posat, de nou, el seu know-how al servei de la cultura, el disseny i la creativitat per do- tar al MNoQ de la més alta tecnologia en sistemes i equips audiovisuals.

Les galeries compten amb diferents elements audiovisuals, entre projeccions, pantalles i so, perfectament integrats oferint una experiència altament immersiva i sensorial als visitants.

Alta calidad de imagen, tactilidad e interactividad

SONO ha participat en el disseny i la integració directa d’aproximadament més de 100 peces expositives audiovisuals col·locades en 10 de les 11 galeríes del museu.

L’alt tractament audiovisual passa per la inclussió de projeccions 4K de gran format, arrivant a aconseguir, mitjançant la combinació d’equips, resolucions que arriben als 60 milions de píxels per imatge.

S’ha dotat a més de sensibilitat a més de 40 superfícies mitjançant tecnologia TouchFoil, làmines de vinil transparent tàctils.

Un altre dels elements estrella del museu és l’imponent video wall interactiu de 9×5 columnes de monitors de 55′′, 40 metres quadrats en total, amb el qual els visitants poden interactuar, descobrint continguts, en una amalgama d’imatges en constant moviment. Es tracta del major iWall interactiu integrat en una instal·lació museogràfica fins el moment.

SONO ha col·laborat, en aquesta ocasió, amb algunes de les princi- pals marques del sector, entre les quals: Digital Projection, Dataton, MultiTaction, RMG, Panasonic, Me- yer, Epson, LG, Samsung, Extron, Leyard, Chief, Martin, Rosco o Cisco.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat