Desde 1972

Events

Mobile World Congress – MWC 2016

Pantalles de leds, videowalls i monitors interactius, els equips de lloguer més demanats.

El Mobile World Congress ha celebrat la 11a edició a la ciutat convertint un any més Barcelona en el centre de los negocis i la innovació. Amb 101.000 assistents i més de 2.000 empreses participants, la fira del mòbil torna a batre rècords. S’incrementen també els esdeveniments entorn de l’espai expositiu, tant dins com fora d’ell.

Davant una exhibició de tal magnitud, la necessitat de destacar i marcar la di – ferència és bàsica. Les empreses participants, les seves agències de comunicació i els constructors dels seus estands busquen solucions atractives per a la presentació de les novetats tecnològiques.

Sono és proveïdor audiovisual habitual de la fira i com cada any ha treballat conjuntament amb dissenyadors, agències i decoradors oferint consultoria tècnica i lloguer d’equips audiovisuals per estands en Fira Gran Via pel #MWC2016.

En una fira en la qual s’ha parlat molt de realitat virtual, la interactivitat ha estat un dels punts forts, així com displays de gran format com ara videowalls, pantalles de leds o monitors gegants.

A part d’empreses del sector mòbil i tecnològic, la fira acull cada vegada més a companyies d’altres àmbits, fent honor al lema “Mobile is everything”. És el cas del sector de l’automoció amb empreses com Nissan que van presentar les seves innovacions quant a IoT (Internet de les coses) en el seu cotxe 100% elèctric LEAF.

A més dels estands, per tercer any consecutiu Sono ha estat responsable audiovisual de l’esdeveniment 4YFN, que aquesta 3a edició s’ha atorgat per concurs públic. Celebrat en Fira Montjuïc l’esdeveniment per start-ups i emprenedors abastava 3 grans escenaris i altres 5 més petits per keynotes (ponències magistrals), taules rodones i workshops o tallers.

Més enllà dels esdeveniments dins dels recintes firals, grans marques han dut a terme esdeveniments en altres espais de Barcelona en els quals Sono ha participat també com a proveïdor de serveis audiovisuals.

Mobile World Congress ja ha confirmat les dates per a la propera edició: del 27 de febrer al 2 de març de 2017.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat