Desde 1972

continguts
audiovisuals

Mapping en el Disseny Hub per al Festival Llum 2018

Blending amb dos projectors de 40k HD per inundar de llum la façana del Museu del Disseny de Barcelona

El Llum BCN 2018 ha tornar a omplir d’instal·lacions lumíniques i d’espectacle audiovisual la ciutat de Barcelona en una edició, la setena, més àmplia i avantguardista i concentrda, en aquesta ocasió en la zona de Poblenou i el districte tecnològic del 22@ de la ciutat comptal.

Sono, com a especialista en integració de serveis audiovisuals per a esdeveniments culturals, es va encarregar de proporcionar els equips audiovisuals per al videomapping que es va dur a terme en la façana lateral de l’edifici del Museu del Disseny (Disseny Hub) i a l’estany situat a la part posterior del mateix edifici. Propostes de David Torrents i Maurici Ginés i de Bego M. Santiago respectivament.

Blending amb projectors de 40.000 lúmens i watchout

Per a l’espectacle que es va projectar a la façana lateral de l’edifici, conegut com la ‘grapadora’, es van utilitzar dos projectors HD de 40.000 lúmens cadascun en format blending i gestionat amb sistema Watchout amb el que es va aconseguir combinar a la pefecció les senyals dels equips que operen en cada emplaçament.

L’espectacle de David Torrents i Maurici Ginés, Xiu Xiu, va tranformar la superfície en una gran orella que escoltava i reaccionava a les paraules en un diàleg sonor i lúminic. Sorolls, onomatopeies i imatges animades en un video mapping que s’anava projectant en pases d’uns sis minuts.

Per a l’efecte visual creat sobre l’estany de la façana lateral de l’edifici es van utilitzar dos projectors Barco HDX W20 Flex de 20.000 lúmens.La vídeo obra Follow the Path, de Bego M. Santiago, representava uns nedadors projectats sobre l’aigua, en una proposta que sincronitzava el moviment d’aquests amb diferents patrons geomètrics.

L’espectacle audiovisual es va poder veure durant tot el cap de setmana des de les 19 a les 23 hores. En total, 27 espectacles programats en un recorregut amb muntatges artistics, projeccions immersives 360, gronxadors interactius, creacions 3D i artistes internacionals convidats com la quebequesa Monique Savoie, plat fort d’aquesta edició.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat