Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Integració Audiovisual per the Gaudí Exhibition Center

Gaudí Barcelona Projects ha comptat amb Samsung com a partner tecnològic i ha encarregat a Sono la integració dels sistemes audiovisuals per la nova instal·lació museogràfica “Passejant amb Gaudí”

El Museu Diocesà de Barcelona reobre les portes de la Pia Almoina després de 6 mesos de remodelacions i presenta una mostra única al món dedicada a l’arquitecte Antoni Gaudí. Una espectacular exposició que s’estén al llarg de les 3 plantes de l’edifici i abasta un total de 1.000 m2. El visitant podrà indagar en els misteris i enigmes de l’arquitecte, conèixer les seves influències i descobrir el seu original mètode de treball mitjançant diverses experiències immersives.

Per interpretar i dinamitzar l’itinerari expositiu s’hi han emprat diferents tecnologies audiovisuals i interactives: pantallas tàctils, multitouch, projecció múltiple, varies solucions de videowall, pantalles de gran format (tecnologia LFD, Large Format Display – de Samsung), so, il·luminació…

S’hi inclou a més a més un espai de realitat augmentada dotat amb ulleres Samsung Gear VR.

Sono s’ha encarregat també de la implementació, disseny i programació d’un sistema de 250 guies multimèdia. Les audioguies ofereixen a l’usuari assistèn – cia i informació durant tot el recorregut i estan perfectament integrades i sincronitzades amb la resta de la instal·lació.

Igualment, gràcies a la programació d’un sistema de control integrat, els respon – sables del museu poden controlar cada etapa i detall de l’itinerari.

Tots aquests elements converteixen el Gaudí Exhibition Center en un espai museístic caracteritzat per la innovació i la creativitat, valors heretats del geni a qui rendeix homenatge. Es tracta a més a més d’un projecte de finançament exclusivament privada, fruit d’un acord entre Gaudí Barcelona Projects i el Museu Diocesà de Barcelona.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat