Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Instal·lació Audiovisual Museogràfica Pavelló Sant Salvador

Gran pantalla panoràmica per a introduir al visitant en el nou espai expositiu del recinte modernista de Sant Pau

L’Hospital de Santa Creu i Sant Pau de Barcelona obre al públic el nou espai visitable situat al Pavelló de San Salvador després del període de rehabilitació que ha permès recuperar la que va ser l’antiga Unitat de Cures Intensives del recinte modernista.

Sono, com a especialista en disseny audiovisual adaptat a espais culturals i museogràfics, s’ha encarregat de dur a terme la producció audiovisual d’aquesta interessant proposta expositiva.

L’espai, dividit en dues plantes, explica la història de l’Hospital des dels seus orígens (1401) i ret homenatge a la figura de Lluís Domènech i Montaner.

Amb un recorregut molt intuïtiu, el viatge comença a la planta subterrània on, només entrar, el visitant és impactat amb una gran pantalla circular de cinc projector en sincronia amb les llums de la sala i que resumeix de manera sintètica els continguts expositius amb què s’anirà trobant al llarg del recorregut.

En aquesta mateixa planta, les pantalles de vídeo i els interactius complementen els plafons informatius i les vitrines, aju – dant a visualitzar amb detall la col·lecció patrimonial de l’Arxiu Històric de la Fundació Privada en un viatge per la història de la medicina catalana.

El recorregut segueix a la planta superior de l’edifici amb un espectacular muntatge on els videowalls interactius, les projeccions sobre paret, els monitors i la il·luminació s’integren a la perfecció per contar la història de la dilatada obra i figura de Lluís Domènech i Montaner en les seves tres facetes: la d’erudit, arquitecte i ideòleg.

També en la primera planta trobem un espai habilitat de consulta i un altre per a tallers escolars amb reproductors interactius de mesura compacta.

Sono ha contribuït a la rehabilitació del nou espai subministrant l’equipament audiovisual (projectors, monitors, sistemes de control i il·luminació), així com la instal·lació de tot l’equipament, la producció de continguts audiovisuals i la programació del sistema de control per a la sincronització de continguts i il·luminació.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat