Desde 1972

Events

Homenatge al fundador Grup Martinez

Serveis realitzats:

Serveis audiovisuals, producció tècnica i la regidoria dels mateixos, proporcionant la instal·lació i assistència tècnica necessària.

De la instal·lació realitzada per SONO podem destacar:

  • Il·luminació d’espectacles a la pista del Circ Raluy, sonorització de l’espai per a actuacions d’artistes (Coral, músics penjants, grup de trapezistes, tenors i Alberto Cortez,).
  • Il·luminació i sonorització d’exteriors on va tenir lloc l’espectacle de patinatge artístic sobre gel.
  • Il·luminació decorativa tant a l’interior de la carpa com en els exteriors, emfatitzant les carrosses clàssiques del circ.
  • Suport de material tècnic en la decoració de l’edifici blau del recinte del Fòrum, dotantlo d’il·luminació i so per convertir-lo en discoteca

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat