Desde 1972

Events

Henry Schein EESymposium | Congrès

Sono trasllada equip tècnic i audiovisual per el congrès de Henry Schein Orthodontics a Paris

La multinacional americana va reunir als millors especialistes a la capital francesa en una sessió formativa al més alt nivell per conèixer i aprendre sobre les darreres novedats en Sagittal First i altres tècniques d’ortodòncia amb els millors speakers de la indústria. Un esdeveniment amb agenda de tres jornades, entre còctel de benvinguda i sessió plenària, en què es van donar cita prop de 300 professionals del sector de la medicina dental.

Escenari amb tres peces de pantalla LED

Es va optar per conceptualitzar estructura de pantalla de LEDs de tres peces de manera que es permetès jugar amb els volums i la profunditat a la part trassera de l’escenari. En total 19 metres d’ample por 3,5 d’alt per una pantalla de 3.9 mm de píxel pitch per oferir la màxima qualitat d’imatge. Es va utilitzar Watchout per a la gestió de continguts en directe i es van elaborar i facilitar els materials de presentació amb Keynote per a les diferents presentacions, així com el sistema de monitoratge de seguiment per als ponents.

Es va proporcionar retransmissió de l’esdeveniment a dues càmeres facilitant el seguiment per part de tots els assistents, a més d’instal·lar la microfonia i sonorització necessaria de la sala que també es va vestir amb il·luminació ambiental per a la ocasió. També es va donar servei de traducció simultània proporcionant els receptors a dos idiomes.

Es van habilitar i equipar, a més, tres sales annexes per a reunions paralel·les amb projecció de vídeo, àudio i iluminació.

L’agència intermediària, LIVVA Solutions, cercava la confiança de comptar amb un partner audiovisual que garantís l’èxit en una trobada global de tal magnitud. El pes dels elements audiovisuals va ser crucial per transmetre el missatge buscat pel client final en consonància amb la seva filosofia d’alta tecnologia al servei de les persones.

Per a Sono va ser una oportunitat més de fer front amb èxit el repte plantejat per un client que buscava tenir controlat fins el més mínim detall per oferir la millor de les experiències comunicatives. Poder comptar amb la seguretat de treballar amb tècnics de la casa, traslladats expressament per a la ocasió a Paris, també va contribuir a assegurar que el simposi es desenvolupés de manera fluïda basantse en els estàndards de qüalitat que caracteritzen Sono, exigits pel client.

No és la primera vegada que Sono proveeix dels serveis audiovisuals Henry Schein Orthodontics per aquest esdeveniment. També ho va fer per a les trobades celebrades a l’hotel W de Barcelona en 2016 i 2017.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat