Desde 1972

Instal·lacions
Fixes

Gaudí Centre Reus: Audiovisual

El Gaudí Centre Reus renova la seva primera planta amb una instal·lació audiovisual innovadora de la mà de Sono.

Sono ja va realitzar el projecte audiovisual de l’espai al 2007, que des de llavors s’ha convertit en el centre turístic més important de Reus. L’any passat, atenent les enquestes de satisfacció dels seus visitants, el museu va decidir replantejar la seva primera planta aportant més tecnologia audiovisual als diferents àmbits i, novament per concurs públic, Sono va ser seleccionada per encarregar-se d’aquesta remodelació com a especialista en Disseny audiovisual per instal·lacions culturals i museogràfiques.

El nou espai, que s’inaugura el 17 de febrer compte amb 3 àmbits interrelacio nats entre sí en el recorregut:

Àmbit 1: De Gaudí al Modernisme Es tracta d’un espai d’aproximació al Gaudí més personal mostrant objectes i continguts relacionats amb l’arquitecte. Mitjançant un compte enrere, el visitant arriba al segon espai.

Àmbit 2: Els somnis del Modernisme Ens endinsem en un espectacle envolu – pant que transportarà a l’espectador a la època de l’Art Nouveau a Europa i del Modernisme català, centrant-se en la figura de Lluís Domènech i Montaner. Es basa en un muntatge multisensorial amb l’objectiu d’oferir els visitants una autèn – tica experiència audiovisual. Es combinen tècniques de vídeo mapping per la pro – jecció, sincronitzada amb el so multicanal (audio 5.1) i la il·luminació. La instal·lació consisteix en 3 projectors làser Sony d’última generació que projecten sobre una pantalla de 3 trams d’un total de 15×3 metres amb una trama física super – posada, inspirant-se en la porta principal de la Pedrera.

Àmbit 3: Reus, ciutat modernista Arribem a l’espai on la interactivitat és la clau. Aquesta zona promou la participació dels espectadors tant a través de les xarxes socials com amb els equips audiovisuals del propi espai, mitjançant pantalles tàctils multitouch. La parada final del recorregut simula un estudi fotogràfic de l’època gràcies a la tècnica croma en el que els visitants podran fer-se una foto de record escollint entre diferents escenaris virtuals.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat