Desde 1972

Events

Cornellà Creació Fòrum

Per setè any consecutiu Sono participa en el Cornellà Creació Fòrum com a proveïdor audiovisual per les 6 conferències anuals.

Aquest Fòrum va néixer com a un espai de debat i reflexió entre els diferents agents econòmics de Cornellà. Ha comptat amb convidats molt interesants com Bernardo Hernández o Joseph Stiglitz i aquest any s’estrena amb Romano Prodi en el primer dels sis actes programats per 2016.

Els actes s’han portat a terme en diversos espais de la ciutat com ara l’Auditori, el Museu de les Aigües o el World Trade Center de Cornellà. Sono ha participat en l’esdeveniment des dels seus inicis aportant la consultoria audiovisual i les propoestes escenogràfiques per cada edició.

Concretament ens hem encarregat del lloguer d’equips de vídeo, so i il·luminació, instal·lació i muntatge, retransmissió i gravació de l’event, regiduria i producció tècnica de l’acte.

Des del punt de vista escenogràfic, el tret diferencial d’aquesta setena edició consisteix en una graella de mipix de 8 m2 en la qual es va alternant el logo de l’esdeveniment amb el nom del ponent.

On som?

BARCELONA

C/ Progress,29

(Pol. Industrial Almeda)

08940 Cornellá de Llobregat

Barcelona

Tel. +34 934 801 000

E-mail sono@sono.es

MADRID

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26

(Pol. Industrial Alcobendas)

28108 Alcobendas (Madrid)

Tel. +34 916 624 217

E-mail sono@sono.es

SEVILLA

Cartuja Center CITE

C/ Leonardo da Vinci, 7

41092 Sevilla

Tel. +34 916 624 .217

+34 609 564 092

E-mail sono@sono.es

Subscriu-te a la nostra
Newsletter

SONO TECNOLOGIA AUDIOVISUAL, S.L. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat d'enviar-te la nostra newsletter. La base legítima és el teu consentiment el qual pots revocar en qualsevol moment comunicant-lo a lopd@sono.es. No es cediran dades a tercers excepte per obligació legal. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra Política de Privacitat