El dilluns 22 de gener, es va dur a terme l’entrega de la pantalla transparent més gran d’Europa a la Fira de Barcelona. En aquesta ocasió, part del nostre extraordinari equip de Barcelona va participar activament en l’entrega d’aquesta impressionant pantalla, amb la presència de Mike Blackman, Director General de l’ISE. Una pantalla transparent que destaca com la més gran d’Europa a la Fira de Barcelona!

Després de mesos de dur treball i dedicació, l’equip de Sono ha aconseguit novament un resultat impressionant.

La inauguració va tenir lloc el dimecres 24 de gener, i ens sentim molt orgullosos de haver format part d’aquest esdeveniment. Vam comptar amb la presència de destacades personalitats com Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball; Núria Marín, alcaldessa de L’Hospitalet de Llobregat; Constantí Serrallonga, director general de la Fira de Barcelona; i Mike Blackman, director general de l’ISE.

Thanks to ISE for the confidence in this amazing project!!!