Integrated Systems Europe (ISE) exhibirà una innovadora pantalla de benvinguda a l’Accés Sud del recinte de Fira de Barcelona Gran Via durant la seva històrica 20a edició, que tindrà lloc del 30 de gener al 2 de febrer de 2024.
La pantalla LED invisible de 193 metres quadrats, basada en la pantalla LED MUXWAVE M3 amb un pixel pitch de 3,9 mm, es convertirà en una instal·lació permanent al lloc, fent el seu debut a l’ISE 2024.                                                                                                                                             
El projecte liderat perSono Tecnología Audiovisual integrarà més de 950 mòduls de pantalla transparent de manera fluida a la façana de vidre de l’Accés Sud de Fira de Barcelona. Dissenyada en col·laboració amb líders de la indústria en disseny, instal·lació, creació de contingut i producció de pantalles LED transparents, aquesta pantalla LED transparent promet captivar els assistents amb la seva impressionant grandària i ubicació estratègica.

Posicionada per integrar de manera fluida sistemes i AV Pro, la pantalla permet als espectadors veure l’interior de l’edifici a través del seu contingut, creant una combinació perfecta de tecnologia i arquitectura.

⚠️ No oblidis fer clic a l’enllaç següent per obtenir la teva acreditació gratuïta per a l’ISE 2024!! 👉🏻 https://www.sono.es/ca/pantalla-transparent-fira-ise/ I on també, tindràs la possibilitat de unir-te al nostre Tour i descobrir les últimes novetats de l’ISE de la mà de SONO.

¡¡Et esperem!!