En SONO, ens omple d’orgull haver exercit un paper crucial en un dels esdeveniments més destacats de l’any per al Banc Sabadell: La Reunió Anual de Direcció, que va tenir lloc el passat 12 de desembre en el CCIB de Barcelona. Contribuïm amb la nostra experiència en subministrar equips audiovisuals d’alta qualitat i la creació de continguts gràfics impactants.
Destaquem la instal·lació d’una pantalla extraordinàriament àmplia, amb una base de 14 metres, i la gestió de continguts gràfics que van aconseguir una resolució superior a 5k, demostrant el nostre compromís constant en la prestació de serveis integrals per a garantir l’èxit de l’esdeveniment.

Aquesta Reunió Anual de Direcció representa un dels moments més significatius de l’any per al Banc Sabadell, i ens enorgulleix haver contribuït a l’èxit d’aquesta rellevant reunió.

Sota el lema #SerSabadell, l’esdeveniment va ser magistralment conduït per l’actriu i presentadora Sara Escudero. Volem expressar el nostre sincer agraïment al Banc Sabadell per confiar en SONO una vegada més. És un veritable plaer per a nosaltres formar part d’aquest equip, #SerSabadell. #rad2023 #somossabadell.