Apostem per més “Anys de Pel·lícula” de AEVEA.


Enguany ha estat un any de cinema per al món dels esdeveniments i, com no, per a l’agències integrades en AEVEA i la pròpia associació que es consolida un any més com una realitat que creix i creix en membres molt ben seleccionats fomentant així el desenvolupament i relacions del nostre sector.


SONO Team continua apostant també pel desenvolupament del sector, en aquesta ocasió aportant el seu granet de sorra, col·laborant en el Nadal AEVEA 2023, “Un Any de Pel·lícula” en els espais del Grup WPP ( La Matriu).


Va ser una nit carregada d’informació i activitats realitzades per l’Associació, de metes, objectius i intencions, acompanyades de color i complicitat, tot amenitzat pel conegut Alberto de Pau qui va fer ,a través del seu piano, un recorregut musical i audiovisual pels grans esdeveniments realitzats per les grans agències d’esdeveniments del nostre sector.


Gràcies AEVEA i agències per la vostra confiança i esperem que el 2024 sigui també un any de pel·lícula on tots puguem veure reflectides les nostres aspiracions.