Des de Sono ens enorgulleix haver estat els responsables dels audiovisuals i continguts de la Global Alumni Reunion del IESE, que va tenir lloc del 16 al 18 de novembre a Barcelona. Durant aquests dies, la sinergia entre la posada en escena meticulosament dissenyada per Estudi Ferran Sendra i la tecnologia d’última generació de SONO Tecnología Audiovisual, va transformar l’aula magna en un escenari d’innovació i coneixement.

Les jornades van ser testimonis de la destacada participació d’eminències en l’àmbit empresarial, on l’emprenedoria va ser l’eix central de les ponències. Ens sentim honrats d’haver contribuït a la creació d’un entorn audiovisual que va potenciar l’impacte de cada missatge i va facilitar un intercanvi d’idees excepcional.

Volem expressar la nostra gratitud al IESE per dipositar la seva confiança en Sono un altre any més. Aquest vot de confiança impulsa el nostre compromís continu amb l’excel·lència i el lliurament de solucions audiovisuals d’avantguarda.

Agraïm a tots els assistents per la seva participació i contribució a fer d’aquesta Global Alumni Reunion una experiència inoblidable. Continuem compromesos amb la innovació i l’excel·lència en cada projecte que emprenem.