Proyeccion Mapping para Recinto Modernista Sant Pau

Sono proveïdor audiovisual per al mapping de Nadal de la façana del Recinte Modernista Sant Pau

Como és tradició per aquestes dates, la façana del Recinte Modernista de Sant Pau (c/ Sant Antoni Maria Claret, 167) es cobreix de color i formes geomètriques en un espectacle audiovisual que fa gaudir els barcelonins durant aquestes dates de celebracions nadalenques.

Amb passes cada 30 minuts, les projeccions es poden disfrutar durant els dies assenyalats d'aquestes dates, convertint-se així en una de les principals atraccions de l'agenda nadalenca a la ciutat de Barcelona.

Sota el títol 'La llum de Sant Pau', aquest emblemàtic espai modernista de Barcelona ha volgut representar l'arrivada del solstici d'hivern amb un espectacular mapping, celebrant així la imposició del sol sobre l'obscuritat i l'esplendor de la natura que aviat començarà el seu cicle de revitalització de nou.

Projecció, so i il·luminació 

Sono, com a especialista en producció audiovisual d'esdeveniments i espectacles audiovisuals, s'ha encarregat de proporcionar, en aquesta ocasió, els equips de projecció, so i il·luminació per donar vida a aquesta representació artística. 

Entre els equips audiovisuals utilitzats, dos projectors DLP BARCO HXD W20 FLEX de 20.000 lúmens, amb gestió de continguts en format blending amb dos ordinadors i software Watchout. S'utilitzen a més dos mescladors digitals de 16 canals i tres caixes acústiques. Per a la il·luminació s'han aportat 15 Par Led LUMIPAR amb emissor/receptor gestionat amb wifi. 

Homenatge a Lluís Domènech i Montaner 

Aquest espectacle ha servit també per homenatjar la figura i obra de l'arquitecte Lluís Domènec i Montaner, impulsor d'aquest espai emblemàtic de valor patrimonial i artístic de la ciutat. 

 

Necessites un integrador proveïdor audiovisual per a espectacles audiovisuals d'exteriors? Contacta amb Sono

 

 

 

 

 

Informació relacionada

Client: Fundació privada Hospital Santa Creu i Sant Pau
Data: Decembre, 2018
Lloc: Recinte Modernista Sant Pau, Barcelona 

Altres feines relacionades:

> Mapping en el Disseny Hub
> Mapping Festival de Luz y de Vanguardias
> Videomapping Entrega Premios Esteve

 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner