servicios_audiovisuales_gala_people_in_red_2018

 

 

Sono proveïdor audiovisual per a la gal·la benèfica People in Red de la Fundació Lluita contra la Sida

La fundació Lluita contra la Sida va celebrar el passat 19 de novembre la seva gal·la benèfica People in Red per a recaptar fons per a la investigació en la prevenció i cura de l'VIH. L'esdeveniment, que va tenir lloc al MNAC (Museu Nacional d'art de Catalunya) de Barcelona, va aconseguir reunir més de 800 persones, entre celebrities i personalitats del món empresarial i institucional i de la societat civil, en una gal·la plena d'actuacions que a més es va poguer seguir en directe en streaming aconseguint maximitzar així la difusió i l'impacte en la recaptació de micro-donatius.

Gestió audiovisual i sonorització en simultani

Sono Tecnología Audiovisual va ser el proveïdor audiovisual encarregat de dur a terme l'esdeveniment instal·lant per a la ocasió 324 tiles de pantalla LED de 4.8 mm, 81 m2 en total, repartits en quatre ubicacions dintre de la sala oval i on durant la vetllada es van anar intercalant les diferents actuacions. Sono va aportar a més la gestió i el ruteig de les senyals de Mediaproper a la gestió audiovisual dels continguts a pantalla, incloent la retransmissió de vídeo en directe a través d'Internet.

Es va sonoritzar l'espai amb sistema L'Acoustic Kara, Kiva i Wifo i es va facilitar el ruteig de senyals per aconseguir la simultaneïtat entre la sonorització de l'espai a totes les àrees. Per a la gestió i regulació del so en les actuacions es va usar Mixer Digico, Yamaha i Midas.

L'espectacular show dirigit pel productor de televisió Toni Cruz va comptar amb la presència de Jesús Vázquez com a embaixador i presentador d'una gal·la per la qual van passar els humoristess Carlos Latre, Juan Carlos Ortega, Javier Sardá o los Morancos i que va comptar amb l'actuació d'Atonio Orozco, Amaia o Alfred García, a més de l'actuació estel·lar de David Bisbal que va ser l'encarregat de posar el fermall d'or en un concert intimista com a tancament de la gal·la. 

Els fons recaptats aniran destinats a tres punts clau de la investigació: vacunas preventives, enfermetats relacionades amb el VIH i el microbioma i els nous tractaments i resistències per a una malaltia que segueix afectant més de 37 milions de persones en el món. 

Necessites un especialista audiovisual per a grans esdeveniments corporatius? Contacta ara amb Sono.

 

 

 

                    cartel_gala_people_in_red_2018

 

 

                      

 

Informació relacionada

Client: Fundació Lluita contra la SIDA
Data: Novembre, 2018
Lloc: MNAC (Museu Nacional d'Art de Catalunya), Barcelona

Altres feines relacionades:

> Sopar de Gal·la Aniversari Titanlux
> Congrés a Barcelona: 2016 European Carriere Symposium
Laboratori Libbs 2017

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner