Instalacion pantalla LED presentacion audi etron madrid

 

Espectacular muntatge audiovisual per a la presentació de l'Audi Etron a Madrid 

La marca d'automoció va escollir una innovadora forma carregada de contingut audiovisual i creativitat per a presentar oficialment el seu nou model Audi Etron que ja ha començat la fabricació en sèrie a la fàbrica de Brussel·les.

L'agència Scacs, encarregada del disseny de l'esdeveniment, va optar per configurar un escenari a tocar de terra, composat per una gran pantalla LED de 6 x 3 metres i de 2,6 mm de píxel pitch per a la visualització de continguts. Es va incorporar a més una taula tàctil X Table (Digalix) a través de la qual el dissenydor del vehicle anava remarcant i dibuixant en directe, sobre Photoshop, els traços del vehicle. Efecte d'immerssió per al públic també en el procés creatiu del nou vehicle. 

Presentació impecable

La particularitat d'aquest esdeveniment era que requeria d'una presentació impecable a la vegada que sorpressiva. Per això SONO va facilitar sistema kabuki d'absorció de tela High Speed Reveal per el cortinatge de cobertura del vehicle, de manera que el desplegament en el moment de la descoberta fos ràpid, silenciós i espectacular, fent desaparèixer la cortina en qüestió de segons.

Un altre dels elements de tecnologia audiovisual utilitzats per aquest event va ser una plataforma col·laborativa Reactable des de la qual es va realitzar una sessió musical amb una banda sonora composada ad hoc per a l'esdeveniment.

Sono es va encarregar a més de la gestió, regidoria i el control dels equips audiovisuals així com de la producció de tos el continguts de video de l'esdeveniment. També es va fer càrrec de la sonorització integral de l'esdeveniment.

Necessites un integrador audiovisual per a grans esdeveniments corporatius? Contacta ara amb Sono.

 

 

 

            

Informació relacionada

Client: Scacs - Audi
Data: Novembre, 2018
Lloc: Madrid

Altres feines realitzades:

Entrega vehicles Audi al Real Madrid
> Wolkswagen Excellence Awards 2015
> Presentació Yantil per a Esteve

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner