Pantalla LED circular para el stand de Vodafone en el MWC

 

Pantalles LED corba i circular per al CIO Forum i l'stand de Vodafone al MWC

El CIO Forum és un esdeveniment paralel al MWC que Vodafone organitza amb la intenció de facilitar una sessió-trobada formativa i de networking entre els màxims representants tant d'administracions com d'empreses privades. Els directius a més aprofiten per conèixer les darreres propostes i solucions presentades per la companyia.

Sono Tecnologia Audiovisual va ser el partner AV encarregat de proporcionar els equips i assistència audiovisual tècnica per dur a terme aquest esdeveniment que, en aquesta ocasió, va tenir lloc al Liceu de Barcelona. 

Adecuació de pantalles LED per escenari de dues peces

L'escenograifa d'escenari comptava en aquesta ocasió amb dos punts d'atenció. Dues pantalles LED de forma còncava, situades cadasquna d'elles una davant de l'altra, a cada costat de l'espai de forma ovalada. En total, 168 tiles de pantalla LED Absen per a les dues pantalles de 6 x 3,5 metres, amb resolucions arribant als 1536 x 896 px. 

A més de proporcionar el lloguer dels equips audiovisuals fent-se càrrec de la gestió de continguts, SONO també va facilitar els equips de monitorarge per als ponents, la iluminació i tots els equips de so per completar l'esdeveniment.

En total, 10 micros sense cables de diadema més dos de mà i amb una vintena de caixes acústiques entre les principals i subwoofers. Per a la il·luminació es van utilitzar sis focus mòbils Ruby Beam i 40 barres LED Lumipix Prolights, més 10 Par LED wifi.

Pantalla LED circular per a l'stand de Vodafone al MWC

Vodafone també va tenir presència al MWC amb un stand que allotjava en la seva part central una pantalla LED circular formada per 222 mòduls de 4,8 dot pitch i amb mides de tres metres d'alt per sis de diàmetre. Continguts reproduïts amb resolució de 3.848 x 624 píxels i amb font de video gestionada a través de Watchout. 

Es van instal·lar també dos inputs de video externs per reproduir les actuacions musicals en directe que es duien a terme a la vegada als stands d'Ericsson i Huawei i que van ser transmesses i reproduïdes quasi en temps real gràcies a la tecnologia 5G desenvolupada per Vodafone.

Sono es va fer càrrec també del lloguer i la instal·lació de 32 monitors LCD en mostradors de l'stand i sales de reunions, programant i gestionant l'esdeveniment durant els quatre dies que va durar el Mobile.

Una cita, la d'enguany, que ha tancat amb rècord de 109.000 assistents. El saló internacional de mòbils i tecnologia tornarà a Barcelona en 2020 del 24 al 27 de febrer, tal i com ja ha confirmat la organització.

Sono és especialista en integració de solucions audiovisuals per a grans esdeveniments i grans fires. Necessites un integrador proveïdor audiovisual? Contacta ara amb Sono

 

Informació relacionada

Client: Vodafone
Data: Del 25 al 28 de febrer
Lloc: Fira de Barcelona

 

Altres feines relacionades:

> Sono proveïdor audiovisual del MWC 2017
> Vodafone 5G Events
 

Creativitat i Tecnologia Audiovisual

 

Sono és una empresa de serveis audiovisuals que t'ofereix solucions integrals per als teus esdeveniments, projectes i instal·lacions.

 

> Disseny i consultoria de projectes audiovisuals.

> Producció tècnica per instal·lacions efímeres: esdeveniments, stands, televisió...

> Enginyeria i integració de sistemes audiovisuals per instal·lacions fixes.

> Ampli stock de lloguer d'equips audiovisuals: pantalles de leds, projectors, videowalls, traducció simultània, àudio, il·luminació...

  

Sono és el teu partner tecnològic, el teu consultor tècnic, el proveïdor audiovisual que t'ajuda a assolir els teus objectius de comunicació.

Ens trobaràs a:

 

BARCELONA

 

C/ Progrés, 29
(Polígono Industrial Almeda)
08940 Cornellà de Llobregat
Barcelona
Tel.  +34 934 801 000
Fax: +34 934 801 001

e-mail: sono@sono.es

 

ISO_9901_14001 

 

 

MADRID

 

C/ Sepúlveda, 6 - Nave 26
(Polígono Industrial Alcobendas)
28108 Alcobendas
Madrid
Tel.  +34 916 624 217
Fax. +34 916 624 542

e-mail: sono@sono.es

Newsletter

 

Nom *


Email *


He llegit i accepto la Nota Legal i dono el meu consentiment a SONO TECNOLOGÍA AUDIOVISUAL, SL perquè m'informi de les darreres notícies i continguts rellevants, així com de les novetats comercials i/o noves promocions. *
 

 

 

Segueix-nos a:

Linkedin de Sono Tecnología AudiovisualYouTube de Sono Tecnología AudiovisualTwitter de Sono Tecnología AudiovisualGoogle+ de Sono Tecnología AudiovisualFacebook de Sono Tecnología Audiovisual Instagram Sono Tecnologia

 

 

Partners:

 

Logo Cisco Channel Partner